Κατηγορίες
Your Cart

Σιλερόχαρτα

Κατακευαστής: Smirdex Κωδικός προϊόντος: 026135
Η σειρά Alox αποτελεί την ιδανική λύση για λείανση δύσκολων επιφανειών αυτοκινήτου και ξύλου. Ο ειδικά επεξεργασμένος κόκκος του οξειδίου του αλουμινίου κάνει την σειρά αυτή ιδανική για τρίψιμο επιφανειών επιστρωμένων με στόκο, αστάρι, βερνίκι, ξύλο. Επιπλέον, βοηθά στη επιβράδυνση του μπουκώμα..
0,40€
Κατακευαστής: Smirdex Κωδικός προϊόντος: 026140
Η σειρά SIC είναι κατάλληλη για ομοιόμορφη λείανση ξύλινων και ασταρομένων επιφανειών. Η ανοιχτή δομή κόκκων ανθρακοπυριτίου δημιουργεί τέλειο φινίρισμα και σε συνδυασμό με την ειδική στεατική επίστρωση δεν αφήνει το φύλλο να μπουκώσει γρήγορα, χαρίζοντας του επιπλέον διάρκεια ζωής.Εφαρμογές:ΞύλοΒερ..
0,50€
Κατακευαστής: Smirdex Κωδικός προϊόντος: 026650
Η σειρά J-FLEX  από εύκαμπτο βαμβακερό πανί τύπου J, είναι κατάλληλη για λείανση μετάλλων και σκληρού ξύλου. Η εύκαμπτη βαμβακερή δομή του πανιού προσδίδει εξαιρετική αντοχή στην λείανση δύσκολων επιφανειών και προσαρμοστικότητα στις καμπυλόγραμμες επιφάνειες. Η κλειστή δομή κόκκων του οξειδίου..
0,80€
Κατακευαστής: Smirdex Κωδικός προϊόντος: 026516
Εφαρμογές:ΦανοποιείαΝαυπηγείαΕπιπλοποιίαΟικοδομή..
0,40€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας χρησιμοποιούμε cookies για γρηγορότερη περιήγηση στη σελίδα μας αλλά και τη σωστή λειτουργία. Όροι Χρήσης.