Κατηγορίες
Your Cart

Impa

Κατακευαστής: Impa Κωδικός προϊόντος: 06144
..
6,90€
Κατακευαστής: Impa Κωδικός προϊόντος: 06142
IMPA Διορθωτικός Μαρκαδόρος σε 14 αποχρώσεις ξύλου για την επικάλυψη των ελαττωματικων επιφανειών ή γωνιών που έχουν ξεβάψει από χρήση ή έχουν πάθει ζημιές.Ιδανικό για όλους τους τύπους του ξύλου με ειδική μύτη αφής που επιτρέπει την εισχώρηση ακόμα και σε δύσκολα σημεία του ξύλου. Το κάλυμμα αλο..
4,50€
Κατακευαστής: Impa Κωδικός προϊόντος: 06143
..
2,80€
Κατακευαστής: Impa Κωδικός προϊόντος: 06140
Ο ξυλόστοκος IMPA χρησιμεύει για τη διόρθωση τω ελαττωματικών σημείων του ξύλου, όπως τρύπες, σκασίματα, κτλ.Στεγνώνει γρήγορα και σκληρά. Τρίβεται εύκολα και μπορεί να γυαλοχαρτάρεται, πριονίζεται, λιμάρεται, τορνίρεται και τρυπιέται πολύ εύκολα.Ο στόκος είναι σε μορφή πάστας. Εφαρμογές:Κατ..
2,30€
Κατακευαστής: Impa Κωδικός προϊόντος: 06141
Στόκος κεριού άοσμος με βάση το φυσικό κερί. Ο στόκος μαλακού κεριού χρησιμεύει για την διόρθωση λεπτών ελαττωμάτων όπως γρατσουνιές, ή χτυπήματα σε στιλβωμένες επιφάνειές επίπλων και επιφανειών.Ιδανικός για την επισκευή όπου απαιτείται, σε μελαμίνες και κορνίζες PVC.Είναι εύκαμπτος, δεν σκάει κα..
3,00€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας χρησιμοποιούμε cookies για γρηγορότερη περιήγηση στη σελίδα μας αλλά και τη σωστή λειτουργία. Όροι Χρήσης.